www.hemelsevriend.nl

pdf

De webversie van het kinderboek op deze website is beschikbaar als electronisch boek (e-book) in pdf formaat. Hierdoor kunt u het digitaal lezen en downloaden. Lezen doet u door op deze link te klikken. Bij de meeste mensen opent dan deze pdf file in de browser (dat is het programma dat u gebruikt om op internet naar onze website te kijken). In de pdf file gaat u naar andere pagina's door de pijltjestoetsen op uw toetsenbord te gebruiken.

U kunt deze pdf file ook downloaden. Wanneer de pdf file in de browser geopend is, download u deze file op uw leesapparaat door bijvoorbeeld op het symbool van een computerdiskette te klikken, maar dit kan op uw eigen leesapparaat anders ingesteld zijn. Wanneer de pdf file op uw leesapparaat gedownload is, heb je een pdf lezer nodig om de file te openen. Ook deze pdf lezer is meestal op uw leesapparaat reeds aanwezig. Als dit niet zo is, kunt u een pdf lezer gratis downloaden en installeren. Vele mensen gebruiken hiervoor Adobe Reader, wat u gratis kunt downloaden op www.adobe.com

U kunt deze pdf file ook uitprinten, maar dan zult u merken dat de illustraties niet scherp zijn. Dat komt omdat de scherpte van de afbeeldingen ingesteld is op een electronisch scherm. Als u mooie en scherpe illustraties op papier wilt zien, kunt u best het papieren boek Bestellen.